en hu es
en hu es

AKTUALITÁSOK

Moduláris Multimédiás Kommunikációs Keretrendszer fejlesztése.

Moduláris Multimédiás Kommunikációs Keretrendszer fejlesztése.

Az ISRV. Zrt. mint konzorcium vezető a FINES Magyarország Kft. és Intersoft Hungary Kft. konzorciumi partnereivel közösen vissza nem térítendő támogatást nyert a „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása" című felhívás keretében GINOP-2.1.1-15-2015-00225 „Moduláris Multimédiás Kommunikációs Keretrendszer fejlesztése” című projektjükkel, melyet a konzorcium tagjai közösen valósítanak meg.

A projekt céljai:
Egy olyan moduláris multimédiás keretrendszer fejlesztése, melyben egyesülnek a különböző online kommunikációs technológiák (kiszolgálás, live streaming, file megosztás, üzenetküldés). Az így létrejött keretrendszer tartalmazni fogja azokat a funkciókat, modulokat, melyek összetettebb folyamatokkal rendelkező szolgáltatások igényeit is kielégíti, valamint a KKV szektor számára is elérhető áron nyújt kulcsrakész megoldásokat, saját öteleteik megvalósításához, saját szolgáltatásaik elindításához.

Az így létrejött keretrendszert felhasználva, további cél egy olyan online vállalati oktatási rendszer létrehozása, mely hatékonysága megközelíti a forontális oktatás eredményeit. A célok elérése érdekében a projekt során beszerzésre kerül egy egyedi fejlesztői környezet, mely segítségével összehangolható a résztvevő munkatársak, beszállítók munkája. A rendszer fő feladata a verziókezelés és az automatizált átjárhatóság kialakítása, kód tesztelő unit tesztek, automatizmusok kialakítása. Az alkalmazás tartalmazni fog egy tudásbázist is, melynek része a kódolási szabályzat, specifikációk, rendszertervek, valamint több fejlesztendő terület részére tartalmazza azokat az alapértelmezett komponenseket, sablonokat, design elemeket, melyeket egységesen kell használni valamennyi feladatnál. Ezen felül szükséges a sokrétű, bonyolult ellenőrzéshez egy tesztelő szoftver készítése, mely szimulálni képes a különféle működési környezeteket (kontinensek közötti kapcsolatok, különböző kliensek, heterogén hálózati konfigurációk stb.). Több paraméterrel vezérelhető, mely lehetővé teszi a nemzetközi kapcsolódások, több egyidejű kapcsolat illetve változós sávszélesség és bitrate szimulálását.

Támogatás összege: 690 532 454 Ft
Támogatás intenzitása: 69.98%
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.09.26.

Sajtóközlemény letöltese

2017.05.23

további hírek

Haditechnikai tevékenységi engedélyt szerzett az ISRV Zrt.

Haditechnikai tevékenységi engedélyt szerzett az ISRV Zrt.

„NATO Beszállításra Alkalmas” minősítést szerzett az ISRV

Az ISRV a Honvédelmi Minisztérium határozata alapján „NATO Beszállításra Alkalmas” minősítést szerzett, és ettől kezdve a NATO Beszállítói Információs Holnapon is megtalálható a minősítettek listájában.

Sikeres pályázati megvalósítás

Lezárult az online oktatási rendszer fejlesztésének első, pályázati megvalósítási szakasza